pozadie mobil v rukách

Kedy sa oplatí rýchla právna pomoc?

calendar
Právnik

Zdieľať:

Právna pomoc nemusí znamenať dlhé súdne konania, prieťahy a komplikované kľučky na niekoľko rokov. Rýchla právna pomoc môže znamenať, že dokážete veľmi efektívne a hlavne v súlade so zákonom vyriešiť mnoho vašich problémov. 

Rýchlosť je dôležitá

V ostatnom období sme na Slovensku svedkami akejsi lenivej justície. Bežní ľudia často stratili dôveru v súdy a čo je ešte horšie, mnohí sa na právnika a súd neobrátia ani vtedy, ak majú pocit, že sú v práve. Dôvodom je fakt, že sa nechcú vystavovať dlhým súdnym procesom a niekoľkoročnému strpčovaniu si života. Avšak výberom správneho právnika a advokáta viete veci vyriešiť prakticky okamžite a vo svoj prospech.

Právna analýza problému

Presne s týmto účelom sme ako tím skúsených právnikov na rôzne odvetvia zakladali Rýchlu právnu pomoc. Ak máte akýkoľvek problém, ktorý súvisí s právom, stačí nás osloviť. Okamžite právnik zbehlý v danej právnej oblasti zanalyzuje problém, pozrie sa na možné riešenia a navrhne aj adekvátne kroky k realizácii. Právna analýza je tak úplný základ toho, ako môžete vyriešiť spor, ktorý vás možno dlhodobo trápi.

Vymáhanie pohľadávok

Téma, s ktorou si mnohí podnikatelia a živnostníci nevedia poradiť. Dlhé mesiace sa naťahujú o svoje peniaze. Pritom rýchla právna pomoc a zásah právnika do veci vie cestu k peniazom veľmi rýchlo vyriešiť.

Rozvodové konanie

Nie ste si istý, ako ukončiť dlhotrvajúci vzťah? Ako to bude s delením majetku, právami na majetok, čo vám ostane, čo sa delí, ako je to s deťmi. V akých veciach bude zasahovať do rozvodu súd a čo je nechané na dohodu manželov? Poradíme vám okamžite ako podniknúť prvé kroky k vašej ochrane a rovnako pomôžeme následne aj v celom rozvodovom procese.

Rýchle rozhodnutia a prijateľné náklady

Pri právnom probléme sa často stretávame s akýmsi právnym rázcestím. To v preklade znamená, že neviete, ktorou cestou sa vybrať. Preto naši fundovaní právnici vedia okamžite v takejto situácii zasiahnuť, predložiť riešenie problému a to už v rámci prvej úvodnej konzultácie. Rýchla právna pomoc tak bude znamenať, že už nebudete stáť na mieste a riešiť neistotu, ale budete vedieť, ako sa dostať k rýchlemu riešeniu problému či už ide o rodinné právo, majetkové, dedičské konanie, ale aj trestné činy, trestné právo, konkurzy, či občianske právo a súdne spory. 

Čo sa udeje po uhradení ceny konzultácie?

  • check Budete kontaktovaný do 24 hodín skúseným špecialistom
  • check Po analýze vášho prípadu vám špecialista zodpovie vaše otázky, poradí vám ako najlepšie prípad riešiť a identifikuje riziká, ktoré je nutné minimalizovať
  • check Špecialista skontroluje vaše podklady, vypracuje potrebné návrhy, prípadne vás bude zastupovať na súde